Onze (nu alweer iets minder) nieuwe aanwinst: Cars van der Hout

Lieke Sengers

Lieke Sengers

Geplaatst op

3 minuten lezen

Of volgens onze collega Lars: Auto’s van der Woods. Cars was voor zijn binnenkomst bij Werken in de Kempen al geen vreemde voor sommige collega’s. Daarom toch een paar gekke vragen om hem nóg beter te leren kennen! 

We zijn begonnen!

Met die woorden start Lars het interview. Toch een beetje ongemakkelijk om tegenover elkaar te zitten voor een interview dat wordt opgenomen. Maar wel grappig om terug te luisteren! Hoe grappig? Dat lees je hier.

Met welk spel verlies jij altijd?

Oei… Een gevoelig onderwerp. “Ja” zegt Cars: “Pingpong hé.” In de pauze wordt hier namelijk altijd fanatiek gepingpongd. En wat blijkt? Lars wint meestal van Cars. In ieder geval, nu nog. Cars heeft gewoon wat training nodig.

Wanneer komt het kind in jouzelf naar boven?

“Toch wel met spelletjes. Ik kan niet zo goed tegen mijn verlies, maar dat weten de meeste mensen wel van mij gelukkig.” Zelfkennis, daar houden we van! Toch een beetje jammer van dat potje pingpong dan?

Wat waardeer je het meest in een vriendschap?

Een diepe vraag, maar Cars hoef hier niet lang over na te denken: “Eerlijkheid. Oprecht en Eerlijk zijn vind ik echt wel het belangrijkste wat je kunt doen.” Soms een leugentje om bestwil kan volgens Cars best. “Maar bij vrienden hoef dit niet. Daar moet je altijd eerlijk kunnen zijn.” De volgende vraag was daarom voor Cars juist wel weer héél moeilijk om te beantwoorden: Wat is de laatste leugen die je hebt verteld? Hij liegt namelijk nooit! Waarop Lars zegt: “Poeh, wanne eerlijke mens.”

Wat wil je liever, 1 jaar terug of 1 jaar vooruit?

Weer zo’n diepe vraag. Cars denkt graag vooruit! “Het aankomende jaar geeft denk ik een veel mooier perspectief dan afgelopen jaar. Samenwonen: huisje, boompje en misschien een beestje én natuurlijk een mooi vooruitzicht bij Werken in de Kempen!”

Wat is het vreemdste dat je ooit hebt gegeten?

 “Nou, dat was op de basisschool. Ik was 8 of 9 en iemand zei: ‘Bluf dat jij een mier opeet!’” Dus ja, toen moest Cars wel. “En dat was vies!!” Waarop Lars reageerde: “Ja hoor, zo klein dat proef je toch niet?” Nou Cars wel, en de mier smaakte heel zuur. (Mocht je het ooit willen proberen…)

Als je morgen wakker kon worden met een nieuwe eigenschap. Wat zou dat dan zijn?

“Ik zou wel graag de gedachte van andere mensen willen lezen.” Zegt Cars. “Zou wel handig zijn met het werk ook. Daarnaast is dan ook altijd iedereen eerlijk! Wel net zo handig.”

En als echte mannen sluiten ze het gesprek af. Kort maar krachtig: “Nou, dit was de Q&A met Auto’s van der Woods, over en sluiten.”

ONTDEK HIER AL ONZE MEDEWERKERS


Lieke Sengers

Geschreven door

Lieke Sengers

Content Marketeer