Nieuwe aanwinst: Kristel Kuijpers

Roeli Borrenbergs

Roeli Borrenbergs

Geplaatst op

3 minuten lezen
 Kristel Kuijpers - Sales Recruiter bij Werken in de Kempen

Een grabbelton met de gekste vragen, dat moet toch wel grappige momenten opleveren tussen twee collega’s? Nou echt wel! Bij deze stellen wij je graag voor aan onze verse collega Kristel.

De vragen der vragen

Hoe wij Kristel aan je gaan voorstellen? Nou makkelijk: door de grappigste vragen te stellen, want dat levert nog eens een echt kijkje in iemand zijn persoonlijkheid op. Een tijdje geleden hebben we Kristel binnen geharkt als onze nieuwste aanwinst op de recruitmentafdeling. Bo van de Vondevoort kreeg een grabbelton met een aantal vragen mee en de opdracht om Kristel te interviewen. Hoe dat gesprek is afgelopen, dat vind je hier!

Wat is je bijnaam?

Kristel begint voluit te vertellen, want bijnamen die  heeft ze schijnbaar in overvloed. Van K to the ristel tot en met Merry Kristel en Kriskross. “Jij hebt wel een veelzijdige naam” lacht Bo.

Zo komen we vanuit deze vraag tot de ontdekking dat Kristel ook nog verborgen talenten heeft. “Ik wilde vroeger MC worden, dat vond ik echt supervet.” Ik hoor je als lezer gelijk denken: wat zou dan haar artiestennaam zijn? Nou, ook daar is over nagedacht, MC K-Flavour. Kristel, ik zou je boeken!

Als je een papegaai zou hebben, wat zou je hem dan leren zeggen?

Vrijwel meteen komt Kristel met een antwoord dat meerdere vrouwen zouden geven: “Schat, ruim je shit op”. Het moge duidelijk zijn dat de vriend van Kristel zijn zooi niet opruimt. Een grotere hint dan deze kun je niet krijgen.

Nooit meer muziek of nooit meer naar het buitenland?

Dit is dé vraag als je het Bo vraagt. “Als ik een dilemma doe op dates, dan is dit altijd de eerste die ik op tafel gooi.” Voor Kristel is het antwoord heel simpel: “Nooit meer naar het buitenland. Overal waar je bent voegt muziek iets toe.” Een wereld zonder muziek zou dan ook wel echt ultra-saai zijn. “Dan had Zanger Rinus (je kent ‘m wel van oeter, oeter, oeter, met Romana op de scooter) nooit iets voor je kunnen betekenen” lacht Kristel nog.

Bedankt voor het luisteren

Al met al ervaar ik Kristel als een vlotte en vooral ook gezellige nieuwe collega. Hoe je ook met haar in contact komt via Werken in de Kempen, plezier is gegarandeerd! Bo sluit af met: “Nou dit was onze podcast, bedankt voor het luisteren.” “Jep, see you soon” zegt Kristel nog.

Ontdek hier al onze medewerkers


Roeli Borrenbergs

Geschreven door

Roeli Borrenbergs

Eventmanager