Nieuwe look, nieuwe functionaliteiten: het vernieuwde Werken in de Kempen

Ferdi Merkx

Ferdi Merkx

Geplaatst op

Werkgevers in de Kempen, opgelet! Werken in de Kempen is in een nieuw jasje gestoken. Dat zag je vast al wel, maar er schuilt meer achter dan alleen een gelikte nieuwe look. Er zijn ook een hoop functionaliteiten toegevoegd die jouw zoektocht naar nieuwe mensen nóg makkelijker maken.

 

 

Mobile first: klaar voor de toekomst

Maar liefst twee derde van onze bezoekers bezoekt de website via hun mobiele telefoon. Hoog tijd om ons vacatureplatform mobile first in te richten dus! Een stuk beter voor de gebruikservaring. Plus: Google vindt het ook nog eens fijn. Vacatures zijn nu dus én beter vindbaar én de kans is groter dat kandidaten bij je komen solliciteren.

Een verbeterd vacaturesysteem

In het werkgeversdashboard staan al je actieve vacatures in een helder overzicht, inclusief de resultaten per vacature. Je kunt ze eenvoudig toevoegen, inzien, bewerken, verlengen en promoten.

Ook nieuw zijn topvacatures. Een topvacature is een uitgelichte vacature die verschijnt op de homepagina, extra wordt benadrukt op de vacaturepagina én gepromoot wordt via social media. Laat die kandidaten maar binnenstromen! Makkelijk in te stellen via je online omgeving:

Inloggen

Sneller sollicitaties opvolgen

Kandidaten aantrekken is één ding, maar daarna moet je ook nog alle sollicitaties bijhouden. Dat is rompslomp voor jou en meer wachttijd voor je kandidaat. Voor je het weet ben je weken verder, maar nog geen steek opgeschoten. Kortom, daar zit niemand op te wachten.

Met ons nieuwe systeem is dat gelukkig niet nodig. Je ziet precies wie er op welke vacature heeft gesolliciteerd en wat je met diegene hebt afgesproken. En je kunt de status van een kandidaat eenvoudig aanpassen. Zo houd je makkelijk overzicht.

Lidmaatschappen voor extra voordeel

Ben jij als werkgever wel vaker op zoek naar een nieuwe medewerker? Of wil je gewoon meer in the picture komen bij potentieel talent? Kies dan voor een van onze nieuwe lidmaatschappen. Iets waar wij enorm enthousiast over zijn, en jij vast ook. Want lid zijn levert jou veel voordeel op:

Bekijk de pakketten

Altijd vindbaar met je eigen bedrijfspagina

Of je nu vacatures hebt openstaan of even niet: met een eigen bedrijfspagina heb je altijd een plek op de website waar jij jezelf als aantrekkelijke werkgever kunt presenteren. Employer branding, dus. Door mooie foto’s, een contactpersoon en hoogtepunten van jouw organisatie toe te voegen, zien kandidaten precies wat jij voor hen in petto hebt. Om de lancering van onze vernieuwde website te vieren, hebben we deze bedrijfspagina’s tijdelijk gratis beschikbaar gemaakt.

Had je al een bedrijfspagina op de oude website? We hebben je informatie voor zover mogelijk overgenomen, maar vergeet je profiel niet te updaten om van de nieuwe functies gebruik te maken. Let op: bedrijfspagina’s zonder lidmaatschap zijn tot 1 december 2020 beschikbaar!

En nu?

Als je inlogt in de werkgeversomgeving, lees je nog meer over het vernieuwde platform. Toch ergens een vraag over of een suggestie over hoe het nóg beter kan? Aarzel dan niet om even te bellen of een berichtje te sturen.

Neem contact met ons op

P.S.: Ben je werkzoekende en denk je nu ‘leuk, en ik dan’? Geen zorgen, ook jij hebt baat bij de verbeteringen aan de website. Het vernieuwde vacatureoverzicht is ook voor jou een stuk fijner te door te nemen, je kunt naar hartenlust tussen bedrijfspagina’s rondsnuffelen, en werkgevers komen sneller bij je terug dankzij de verbeterde sollicitatie-omgeving. Hier moet jij zijn voor de mooiste banen bij jou in de buurt.


Ferdi Merkx

Geschreven door

Ferdi Merkx

Functioneel Beheerder