Ontmoet Eva, wiens geheime talent niet voor niks geheim is!

Lieke Sengers

Lieke Sengers

Geplaatst op

1 minuten lezen

Foute party animal, sushi lover, frietboerin én last but not least: de nieuwe aanwinst van ons recruitmentteam. Dat is Eva! Met een paar vragen uit de grabbelton stellen we haar aan je voor. Benieuwd?

Als je een themafeestje moest organiseren, wat zou dan het thema zijn?

Daar hoefde Eva niet lang over na te denken: “Een foute party.” Klinkt goed! “En waarom dan?” vraagt Kristel? “Gewoon, lekker fout daar voel ik me wel in thuis. Als het om muziek gaat houd ik sowieso van alles en nog wat. Behalve hardcore, dat is niet m’n ding.” En wat wordt dan je outfit? “Veel kleuren, panterprintje.” Lekker fout dus. Daar houden we wel van.

Als je een dier was, welk dier zou je dan zijn?

“Een hond.” Zegt Eva. “Lekker rondhuppelen, doen wat je uitkomt, lekker slapen wanneer het kan. Dat lijkt me wel wat!” “Geliefd zijn door je gezin.” voegt Kristel hier nog aan toe. En wat voor hond dat dan moet zijn? Dat maakt eigenlijk niet uit. Al zou een poedel misschien wel kloppen als ze haar haar niet stijlt. 

Wat is je geheime talent?

“Tja, das geheim he.” Goed antwoord Eva. Daar hebben we helaas niets tegenin te brengen…

Welk woord mag van jou uit het woordenboek geschrapt worden?

“Zeg maar.” Met zo’n snel antwoordt ruikt Kristel dat hier wat frustratie achter schuilt. “Dat is een super irritant stopwoordje, zeg maar….” Nou Eva, daar zijn we het, zeg maar, best wel mee eens. Helaas zijn het, zeg maar, wel twee woorden, dus zul je het ermee moeten doen.

Wat is jouw favoriete gerecht?

“Sushi en friet.” Goede combi ook. Haar favoriete sushi restaurant is Nagoya, lekker in de buurt. Kristel gooit ook meteen even met een paar tips. Dus voor de sushi liefhebbers: Miss Temaki, Kyoto en Mood zijn ook goeie opties.

Wat de friet betreft. Die mag van Eva lekker dun zijn, met Belse mayo, uit Postel. Begin je al te watertanden?

Welke 3 woorden omschrijven jou het beste?

Sociaal, op z’n tijd ook wel enthousiast (als ze bijvoorbeeld sushi of friet krijgt) en behulpzaam. Mooie combi Eva. En dat kunnen wij bij Werken in de Kempen ook echt beamen.

En tot slot komt er nog een laatste toevoeging van Kristel: “Vind je het leuk hier?” Gelukkig antwoordt Eva volmondig “JA!” Wij zijn namelijk ook super blij dat je er bent Eva! ;)


Lieke Sengers

Geschreven door

Lieke Sengers

Content Marketeer