Ontmoet Nick: dé mankracht binnen ons recruitmentteam

Kiki Borrenbergs

Kiki Borrenbergs

Geplaatst op

2 minuten lezen

Misschien heb je Nick al gespot, maar hij was onze blauwe paashaas in de paasvideo. Sinds 1 maart is hij dé man van ons recruitmentteam, dat houdt hij toch maar goed vol tussen al die dames. Lees snel verder want er schuilt nog veel meer achter hem. 

  • Naam: Nick Tuerlings
  • Leeftijd: 25
  • Woonplaats: Nu Duizel, maar vanaf september Bergeijk
  • Functie: Sales Recruiter

Ben jij al een bekende Duizelnaar dankzij onze leuke paasvideo?

Ja, onze enige echte paashaas is al heel bekend in de Kempen! Er zijn al gifjes gemaakt door zijn 'oh zo' gezellige vriendengroep. Het achtervolgt hem al vanaf de eerste minuut, want het filmpje stond nog geen uur online of de groepsapp ontplofte al van berichten. Maar dat krijg je ervan als je een grote mond hebt tegen de verkeerde dame. Dan ben je al snel het haasje.

Waar kan jij uren over doorpraten?

"Over voetbal" zegt Nick gelijk, maar dan wel met zijn vrienden. Laura is nogal verbaasd, want hier heeft hij het nou nooit over op kantoor. "Ja een vrouwen kantoor, he." Daar gaat het helaas niet zo snel over voetbal, maar lullen kan Nick wel, over van alles en nog wat.

Welke ijssmaak ben jij?

De vriendin van Nick werkt in een ijssalon. Even nadenken wat zij misschien zou zeggen? Maar hij heeft zijn antwoord: caramel cookie of caramel intens met zeezout, deze zijn altijd goed en lekker. Net zoals Nick?

Nooit meer douche of nooit meer je tanden je poetsen?

Nooit meer tandenpoetsen, want dan kun je bijvoorbeeld nog mondspoeling gebruiken. “Als ik me niet kan douchen voel ik me meteen zo vies”, zegt hij. Alternatieven genoeg voor tandenpoetsen maar volgens Nick en Laura veel minder voor douchen.   

Wat is een waardevolle les die jij hebt geleerd?

Een hele serieuze vraag, maar Nick heeft geleerd altijd eerlijk te zijn en om alles uit te spreken. Als je ergens mee zit en je spreekt het niet uit blijf je er zelf mee rond lopen. Hij zegt dan ook heel stellig: “het lucht op om dingen uit te spreken”. Waar hij deze wijze woorden vandaan haalt, dat weet hij zelf eigenlijk ook niet. Misschien uit een ervaring of heeft hij dit ergens op Facebook gelezen? 

Waar gaan jou haren van overeind staan?

Nick is niet zo snel geïrriteerd, maar hij houdt echt niet van onrecht. Waarop Laura wel benieuwd is of hij het ook op zou nemen voor iemand? Daar hoeft hij niet lang over na te denken, ‘zeker wel!’ De paashaas doet graag een extra hopje voor zijn medemens.

Hoppen-lijk heb jij paashaas Nick nu beter leren kennen! Ben je benieuwd naar de rest van ons team, lees dan snel onze andere blogs. 

 

Check al Nick zijn collega's


Kiki Borrenbergs

Geschreven door

Kiki Borrenbergs

Marketing Medewerker