Lieke Sengers: onze campagne-goeroe

Kiki Borrenbergs

Kiki Borrenbergs

Geplaatst op

2 minuten lezen

Dit interview begint met een grote schaterlach en een goed begin is het halve werk! Dus we zullen is kijken wat de meiden er van bakken. Esther gaat Lieke namelijk heel wat sappige vragen stellen. Zo leer je onze campagne-goeroe Lieke Sengers ECHT even kennen.

Heb je een geheim talent?

Lieke heeft zo veel geheime talenten dat het er teveel zijn om op te noemen. Hier op kantoor heeft ze haar talenten al laten zien, want deze meid kan gewoon haar vuist in haar mond stoppen! Er past dus wel meer in dan alleen zo'n lekkere chocolade paashaas.

Omschrijf je perfecte partner?

Nou, wat een gedurfde vraag… Lieke vindt haar huidige partner al goed zoals hij is en heeft niks te klagen. Over het algemeen heeft zij geen type (zegt ze), maar graag een lieve jongen die haar af toe verrast, goede humor heeft en lekker sociaal is. Zodat hij gezellig mee kan naar een feestje.

Wat zou je huidige partner beter kunnen doen?

Lieke wil heel graag een hond, maar die wil haar vriend dus NIET! Het liefst wil ze een beagador (kruising tussen een beagle en een labrador), maar met zo’n gekke naam snap ik haar vriend ook wel. De wc poetsen mag hij dan wel iets vaker doen. Als hij deze hint niet snapt, dan weten wij het ook niet meer.

In welke tv serie zou je willen leven?

Misschien heb je het al gemerkt maar Lieke is geen echte drama queen en vindt tv series vaak nogal dramatisch. Dus houdt zij zichzelf hier liever buitenschot. Maar na lang denken zou ze dan toch wel een Peaky Blinder willen zijn, lekker terug in de tijd.

Welke magische gave zou je willen hebben?

Vermenigvuldigen, zegt Lieke heel stellig. Esther weet nog niet zo goed wat ze hier dan toch mee bedoelt… Maar Lieke is het liefst overal en plant haar agenda dan ook helemaal vol. Hopelijk maakt ze wel tijd om naar het werk te komen. Misschien een klein beetje last van FOMO?

Met welk fruitsoort zou jij jezelf vergelijken?

Nou daar heeft Lieke al een tijd over na kunnen denken. Deze vraag wordt hier namelijk al vaker gesteld. Maar Lieke vergelijkt zichzelf met een limoen, lekker fris en goed bij een drankje bijvoorbeeld bij een heerlijke mojito.

Wat is de grootste blunder die je ooit hebt gehad?

Deze meid maakt heel wat blunders in haar leven, maar over haar grootste blunder moet ze wel even na denken. Na lang denken komt ze op een hele leuke blunder. Op de middelbare school had Lieke een crush op iemand, zoals de meeste jonge pubers. Maar tijdens haar Duits toets moest ze de zin: 'Ich liebe' vertalen, dit betekent 'ik hou van'. Maar dat was niet het enige wat Lieke daar mee deed. Achter 'ik hou van' schreef ze dan ook gelijk de naam van… OEPSIE!

Als je Lieke nu niet hebt leren kennen, weten wij het ook niet meer. Check snel al onze medewerkers en ontmoet ons toffe team!

ontdek hier al onze medewerkers

 


Kiki Borrenbergs

Geschreven door

Kiki Borrenbergs

Marketing Medewerker