Klop, klop... wie is daar? Onze stagiaires Maaike en Kristie!

Lieke Sengers

Lieke Sengers

Geplaatst op

3min minuten lezen

Ja hoor! We zijn weer gegroeid bij Werken in de Kempen. Tijd voor een voorstelrondje. Deze keer niet van één, maar twee nieuwe collega’s: onze stagiaires Maaike en Kristie. Ze bestookte elkaar met een paar vragen uit de grabbelton en dat leverde weer mooie antwoorden op:

Naam: Maaike Martens
Leeftijd: 22
Woonplaats: Luyksgestel
Functie: Stagiaire events

Naam: Kristie Evers
Leeftijd: 23
Woonplaats: Veldhoven
Functie: Stagiaire events
 

Laten we het vragenvuur maar aanwakkeren

Yes, let’s go! Met hun vragen in de aanslag zitten de meiden er helemaal klaar voor. Kristie trapt af met de eerste vraag voor Maaike:

Wat is je favoriete snack?

Maaike heeft haar antwoord snel kaar: “Eigenlijk heb ik er twee. Bitterballen en een Cheese crack, maar die heb je bijna nergens.” Maak je geen zorgen als je hier nog nooit van gehoord hebt, Kristie had ook geen idee: “Wat is dat dan?” We kunnen je de mooie uitleg van Maaike geven, maar misschien geeft dit meer duidelijkheid. Aanschouw, de Cheese crack:

Op naar de volgende vraag: Wat staat er bovenaan je bucketlist?

“Die heb ik niet, maar binnenkort ga ik wel parachutespringen. Ik heb wel hoogtevrees, maar dat komt wel goed.” Wat een bikkel die Maaike. Zet zich gewoon even over d’r hoogtevrees heen alsof het niets is. Kristie is dan ook erg onder de indruk: “Wow, dat zou ik echt nooit durven.”

Als je een dier was wat zou je dan zijn?

Maaike wil graag een hond zijn, maar niet zomaar een hond: “Een hond die heel geliefd is bij zijn familie.” Wie wil dat nou niet? “Lekker wandelen, beetje luilakken voor de kachel, dat lijkt me wel wat.” Nou, heel eerlijk Maaike, ik denk dat iedereen dat wel ziet zitten.

Welke superkracht zou je willen hebben?

Poeh, die is moeilijk. Maar Maaike is natuurlijk nu al helemaal super. Maar als ze dan moest kiezen zou ze wel in de toekomst willen kunnen kijken. “Vind je dat niet eng?” vraagt Kristie. “Nee, dan weet ik in ieder geval waar ik aan toe ben.” Vliegen zou misschien ook wel leuk zijn. Erg handig ook met je hoogtevrees…

Nu draaien we de rollen om

Het is Kristie’s beurt om ons te verbluffen met de mooiste antwoorden. Eens kijken wat ze ervan kan maken met deze vragen:

Wat is je favoriete drankje?

“Ik hou van Peachtree, dus alles met Peachtree is eigenlijk goed. En Blue Lagoon vind ik ook echt lekker. Eigenlijk gewoon cocktails dus.” Helemaal prima meid, wij keuren het goed. Het zou ook maar saai zijn als we ons hele leven verder moeten met één favoriete cocktail.

Waar ben je het aller bangst voor?

Nou Kristie, blaas ons omver met een super origineel antwoord: “Spinnen!” Verder is ze ook écht nergens bang voor, zo vertelt ze: “Ik ben echt nergens bang voor, maar zodra je een spin kwijt bent, dat is echt mijn grootste angst.” “En wat doen je dan als je er een ziet?” Vraagt Maaike. “Ik zuig ze op met de stofzuiger en dan zet ik de stofzuiger voor de zekerheid even buiten.”

Als je gratis op reis kon, waar zou je naartoe gaan?

“Indonesië, daar heb ik ook een half jaar stage gelopen en zou ik nog graag een keer naartoe gaan. Alles is gewoon goed daar. Mooie natuur, leuke mensen, lekker eten, heerlijk weer.” En wáár heb je precies stage gelopen Kristie? Want dit klinkt wel héél goed.

Nooit meer social media, of nooit meer uiteten?

Hoe moeilijk deze keuze ook lijkt, Kristie heeft meteen haar antwoord klaar: “Social media is mijn werk en ik vind dat superleuk. Dus dan ga ik liever niet meer uit eten. Ik kan namelijk zelf ook heel goed koken.” Eerst zien dan geloven Kristie! Trakteer ons maar eens op zo’n culinair hoogstandje.

Wat is de beste mop die je ooit gehoord hebt?

Oei, verkeerde vraag. “Ik heb een hekel aan moppen.” Dus heren, hou je foute dad-jokes, slechte openingszinnen en schuine grappen maar voor je. Kristie kun je beter op een andere manier voor de gek houden.  

Klop, klop… Wie is daar?

Het einde van dit interview. Helaas jongens, dit was hem alweer.
 

Oh, nog één ding: Kristie heeft in haar tijd als stagiaire al hard gewerkt en is voor haar onderzoek over werkgeluk enorm geholpen als je haar enquête wil invullen. Het kost je maar 2 minuten en je maakt kans op 2 gratis Drakenbootfestival tickets!

Vul de werkgeluk-enquête in voor Kristie!

Lieke Sengers

Geschreven door

Lieke Sengers

Content Marketeer