Werken in de Regio Helmond wordt Werken in de Peel

Bo van de Vondevoort

Bo van de Vondevoort

Geplaatst op

2 minuten lezen
Werken in de Peel

 

Werken in de regio Helmond is niet te stoppen! Sterker nog, we groeien uit onze voegen en zijn helemaal klaar om bedrijven en werkzoekenden binnen de gehele regio De Peel kennis te laten maken met ons platform. 

Deze uitbreiding vraagt natuurlijk ook om een nieuwe naam. Daarom zal Werken in de Regio Helmond vanaf nu verder gaan onder de naam Werken in de Peel. Dit betekent dat wij ons zoekgebied binnen de peelgemeenten nog verder uitbreiden, waardoor wij nóg meer matches kunnen maken tussen werkgever en werknemer.

Hoe groter ons werkgebied, hoe meer kans op de juiste match natuurlijk. Ben jij op zoek naar een werknemer uit de regio, of juist naar een toffe nieuwe baan op fietsafstand? Dan kan ons platform jou verder op weg helpen.

Niet het standaard uitzendbureau, maar zoveel meer!

Wij zijn zoveel meer dan dat! Met onze kennis van (en liefde voor) onze prachtig mooie regio weten wij de juiste mensen te vinden. Onze recruiters werken lokaal, met oog op een echte klik. Op een manier die bij jou past. Zowel als werkgever als werkzoekende. Op welke manier doen wij dit? 

Aan de andere kant kunnen bedrijven er ook voor kiezen om de werving zelf in handen te houden via onze vacaturesite. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een Indeed, maar dan lokaal. Wij bieden een platform voor bedrijven in de regio voor het plaatsen van vacatures. Gewoon hier, in de regio. Er is hier zoveel mooi werk te halen en te vergeven. Zo vinden wij.

Wij bieden graag bedrijven de kans om zelf, of met wat hulp van ons, een vacature op het vacatureplatform te plaatsen en het bedrijf te profileren. Hierdoor hebben ze de gehele sollicitatieprocedure zelf in handen. Wanneer een sollicitant op een van deze vacatures reageert, komt de sollicitatie rechtstreeks bij de juiste contactpersoon binnen de betreffende organisatie terecht.

Ben jij helemaal klaar met die files en maandelijks hoge benzinekosten? Wil jij als werkgever mensen die dezelfde taal spreken? Het gezegde luidt niet voor niets: beter een goede buur dan een verre vriend. Waarom verder zoeken, als jouw regio zoveel te bieden heeft? Op deze manier verbinden wij nog meer werkgevers en werknemers met een duurzame baan op fietsafstand. Gewoon HIER, in de Peel. 

Bekijk Werken in de Peel


Bo van de Vondevoort

Geschreven door

Bo van de Vondevoort

Service & Support Specialist