Werken via WIDP: niets moet, alles mag

Lieke Sengers

Lieke Sengers

Geplaatst op

Bij Werken in de Peel verbinden we werkgevers én werknemers met elkaar. Om dit goed te doen vragen we altijd: wat wil jij? We hebben het tenslotte over jouw nieuwe baan én jouw nieuwe werkgever. Naar wat voor functie ben je op zoek, bij welke werkgever en op welke manier wil je solliciteren? In deze blog vertellen we je graag waarom werken via WIDP vooral jouw keuze is!

Onze vacaturesite

Misschien heb je onze vacaturesite al ooit bekeken. Alle vacatures van werkgevers in de Peel in één overzicht. Uitgezet door verschillende werkgevers óf onze eigen recruiters. De vacaturesite is opgericht om het zoeken naar een nieuwe baan net wat makkelijker te maken. Maar ook vooral om je de mogelijkheid zelf op zoek te gaan. Waarom zouden wij er tussen gaan zitten als je het liefst zelf de touwtjes in handen hebt? Precies, dat hoeft dus niet. En wat het nog makkelijker maakt. Solliciteren op onze vacaturesite doe je heel simpel met één druk op de knop.

Ben je jouw droombaan tegengekomen op Werkenindepeel.nl? Dan kom je, afhankelijk van de vacature, direct in gesprek met jouw potentiële nieuwe werkgever óf onze eigen recruiters. Sommige werkgevers plaatsen hun vacatures zelf op onze site. Is dit het geval? Dan loopt de sollicitatieprocedure volledig via de werkgever net als bij elke andere sollicitatie. Maar er zijn ook vacatures die geplaatst worden door onze eigen recruiters. In dit geval vindt jouw eerste gesprek plaats bij Werken in de Peel. Want net zoals werken via WIDP vooral jouw keuze is, hebben bedrijven ook de mogelijkheid om zelf te kiezen hoe ze het liefst willen werven. Zo kiezen sommige bedrijven ervoor om gebruik te maken van onze kennis bij invullen van hun vacatures. En dit heeft niet alleen voordelen voor de werkgever. Onze recruiters weten namelijk precies waar jouw kansen liggen en kennen de werkgever als geen ander. Ze kunnen dus niet allen goed bepalen of jij een goede match bent, maar ook vooral of de werkgever goed bij jou past. Het gaat tenslotte nog steeds om jouw nieuwe baan!

Ons recruitment team

Je bent op zoek naar een nieuwe baan, maar komt er niet uit wat je nu precies zoekt? Misschien wil je een carrière switch maken of is het vooral heel duidelijk wat je niet wil? Het maakt niet uit wat de reden is, onze deur staat altijd open. Kom eens bij ons langs. Gewoon, gezellig met een kopje koffie of thee. Met alle gesprekken die onze recruiters voeren weten ze precies weten welke vragen ze moeten stellen. Zo kom je er vanzelf achter hoe jouw droombaan er nu eigenlijk uitziet. Daarnaast geven ze je ook graag advies. Zo ben jij verzekerd van een representatief cv en ga je goed voorbereid op sollicitatiegesprek! Is de interesse wederzijds? Dan ga jij aan de slag bij jouw nieuwe werkgever! Dit kan op verschillende manieren:

Ga aan de slag!

Wil je wel advies over het schrijven van je CV of motivatiebrief, maar zie je het niet zitten om te solliciteren via een recruiter? Check dan onze blogs, whitepapers en checklists! Neem bijvoorbeeld onze tips over het schrijven van jouw CV, schrijf een monsterlijke motivatiebrief én bereid je voor op jouw sollicitatiegesprek!

Maar wat je we vooral willen mee geven: jouw baan, jouw keuze!
 

VIND JOUW NIEUWE DROOMBAAN     LAAT ONS MEEZOEKEN


Lieke Sengers

Geschreven door

Lieke Sengers

Content Marketeer