Werkgevers
0

De Wit B.V.

HELMOND, Gerstdijk 17

www.dewit.group/nl

De Wit B.V.(voorheen J.H. de Wit en Zonen B.V.) is in 1921 opgericht als familiebedrijf en startte als producent van draadproducten in de ruimste zin van het woord.
Zo rond de jaren vijftig voltrok zich echter een steeds omvangrijker wordende specialisatie naar hooggekwalificeerde nagelproducten.
Ook nadat het bedrijf in 1972 toetrad tot de bekende Nederlandse staalproducent Nedstaal - en daarmee tot het wereldomvattende Thyssen-concern – werd deze specialisatie steeds verder doorgevoerd.

In de periode na 1980 werd een diversificatie- en innovatiestrategie opgestart, waarbij de onderneming ernaar streeft, markttoegang te winnen door middel van het ontwikkelen van nieuwe producten voor de elektro- en sanitair installatie bevestigingsmarkt.
Hoewel ons bedrijf zich een van 's werelds toonaangevendste producenten van geharde nagels kan noemen, blijft de groei door middel van innovatieve producten in de elektro- en sanitair markt, een hoofddoelstelling van onze onderneming.

Om dit te kunnen realiseren,

  • voeren wij ook een groeiend pakket van handelsartikelen die voldoen aan onze kwaliteitsstrategie en de merkpolitiek van DON QUICHOTTE,
  • streven wij ernaar een perfect product te leveren, maar willen wij in alle aspecten voldoen aan de marktbehoefte,
  • streven wij naar een klantgerichte dienstverlening door het
  • aanhouden van betrouwbare levertijden en het adequaat inspelen op vragen van onze klanten,
  • moeten wij efficiënt produceren en functioneren.

Verder vinden wij het belangrijk, dat onze medewerkers achter onze doelen staan en ook voor hun eigen gevoel goed kunnen functioneren.
Onze activiteiten met betrekking tot:
- HR,
- VGW,
- Milieu,
steunen deze visie, maar houden ook sterk rekening met externe belangen.
Ons bedrijf heeft een eigen vestiging in Frankrijk.

Begin 2013 is De Wit BV een vergaand samenwerkingsverband met de firma OBO Bettermann gestart.

Ons bedrijf richt zich vooral op continuïteit van de onderneming en behoud van de werkgelegenheid voor de medewerkers. Daarom zien we nu ook langzaam aan een verschuiving plaats vinden van productie van gehard stalen producten voor de bouw- en installatie naar groothandel in kunststof producten voor de bouw en installatiemarkt.
Op dit moment hebben we zo’n 110 medewerkers.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img