Werkgevers
0
Pon equipment employer branding

OVERTUIGEN MET ECHTE VERHALEN VAN ECHTE MENSEN

De huidige krappe arbeidsmarkt maakt het steeds moeilijker om mensen te vinden. Daarom is het essentieel om jouw bedrijf écht te laten zien. Kandidaten overtuigen met echte verhalen van echte mensen.

Met een standaard vacature voor cliché termen haal je het gewoon niet meer. Om de juiste kandidaten te trekken moet je het échte verhaal vertellen. En wie kunnen dat nu beter dan de mensen die bij jouw werken? Daarom ligt in de 3-fasen campagne de focus op het bereiken van de juiste doelgroep met echte beelden en echte teksten. Want dat is wat een potentiële kandidaat écht kan overtuigen om bij jou te solliciteren.

Neem contact met ons op
VDL wervingscampagne employer branding

DE 3-FASEN CAMPAGNE IS DÉ MANIER OM...

Geschikte kandidaten te bereiken voor jouw vacature;

Personeel te werven met een professionele aanpak;

Jouw bedrijf écht te laten zien. In beeld en woord;

Je employer branding te versterken;

Je bedrijf en vacature optimaal onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep.

 

Plan een vrijblijvende afspraak

Contact

Stan foto's aan het maken voor sterke employer branding

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Een uitgebreide online campagne;

Professionele foto’s van jouw werknemers in het werkveld;

Een slim uitgeschreven vacature, die wij persoonlijk komen ophalen;

Eventueel een uitbreiding van de campagne met een vacature video om je employer branding nog meer te versterken;

Een campagnebudget verdeeld over diverse online kanalen die passen bij jouw doelgroep. Denk aan: Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, Google Ads en Indeed.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP

Wat anderen zeggen...

Hebben voor meerdere vacatures mensen weten te vinden

Zijn erg tevreden met de wervingscampagne. Hebben voor meerdere vacatures mensen weten te vinden: Engineer direct ingevuld, Kanter begint per 1 november en voor de lasser waren ze nog in contact met 2 potentiële kandidaten.

Staal Techniek Smets

Wat anderen zeggen...

De vormgeving van de campagne vonden we erg sterk

De vormgeving van de campagne vonden we erg sterk.

van Dingenen Transport

Wat anderen zeggen...

Behoorlijk wat reacties op de openstaande vacature.

De campagne was een prima manier om in deze moeilijke markt aan nieuwe medewerkers te komen. Het bereik van de online campagne was doeltreffend met behoorlijk wat reacties op de openstaande vacature.

Qurentis

Wat anderen zeggen...

Door de campagne hebben we niet 1 maar 2 nieuwe consultants aangenomen.

Met de huidige krapte in de arbeidsmarkt besloten we dat het tijd werd voor een betere aanpak om nieuwe collega's te vinden. Omdat we graag lokaal wilden groeien kwamen we uit bij Werken in de Kempen. Roy gaf ons het advies om niet alleen vacatures te plaatsen op het platform, maar ook een campagne te starten. Wat zijn we blij dat we dat advies hebben opgevolgd!Door de campagne hebben we niet 1 maar 2 nieuwe consultants aangenomen en zijn er nog gesprekken gepland met andere uitstekende kandidaten. Bedankt Werken in de Kempen voor dit geweldige resultaat!

Acadon

3 fases

DE 3-FASEN CAMPAGNE: EEN BEWEZEN METHODIEK

Het succes van een vacature hangt niet alleen af van de kwaliteit. De presentatie is net zo belangrijk. Daarom hebben wij de 3-fasen campagne ontwikkelt. Volgens een bewezen methodiek vertellen we jouw verhaal aan potentiële kandidaten. Van begin tot eind met onze 3 fases: Kennis maken, verleiden en actie.

Maak een afspraak

Maak een vrijblijvende afspraak

Elke vacature is uniek. We denken daarom graag met je mee over de meest effectieve wervingsaanpak voor jouw vacature en bedrijf.

Laat je contactgegevens achter en een van onze bedreven Kempische wervingsspecialisten zal contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

Maak direct een afspraak

CONTACT MET EEN VAN ONZE ADVISEURS?

Een van onze wervings experts stemt graag vrijblijvend alle wensen met je af, zodat we een mooie samenwerking kunnen aangaan.

Krijg ik inzicht in de resultaten van mijn Social Boost (XL) of Campagne?

Bij een Social Boost (XL) krijg je geen tussentijdse resultaten van de campagne toegestuurd. Wel zal de accountmanager nadien contact met je opnemen om de resultaten met je te bespreken. 

Bij een Campagne bekijken onze marketeers (in samenwerking met jouw persoonlijke accountmanager) tussentijds en na afloop van de campagne naar de resultaten. Bij een tussenevaluatie wordt de campagne waar nodig nog aangescherpt voor een beter resultaat. Je accountmanager neemt contact met je op om de resultaten met je te bespreken. Zo weet jij precies hoe de campagne gelopen heeft. 

Wat is het verschil tussen een Social Boost en Social Boost XL?

Je bent vast wel ooit een advertentie tegengekomen op Social Media. Bij een Social Boost zetten we jouw vacature uit als campagne op Facebook en Instagram zodat je een nog grotere doelgroep bereikt. Hierin hebben we 2 smaken, de Social Boost en Social Boost XL. De Social Boost XL heeft een langere looptijd, een hoger budget en ook wordt er een extra visual ingezet:

SOCIAL BOOST

  • 1 Visuele uiting
  • Looptijd 1 week
  • Gemiddeld advertentiebudget

SOCIAL BOOST XL

  • 2 Visuele uitingen
  • Looptijd 2 weken
  • Verhoogd advertentiebudget

GA NAAR VACATURE PLAATSEN

Welke extra promoties adviseren jullie voor mijn vacature?

Het kan soms lastig zijn om een goede inschatting te maken over de promotiemogelijkheden die jouw vacature nodig heeft. Over het algemeen is de regel: hoe moeilijker de vacature, hoe meer promotie. Maar ook hier zijn er natuurlijk uitzonderingen op de regel. Daarom is het bij twijfel goed om contact op te nemen met onze accountmanagers. Zij weten hoe de arbeidsmarkt eruit ziet en hebben alles in huis om je een goed advies te geven voor jouw vacature. 

Ik heb met spoed nieuw personeel nodig. Wat adviseren jullie?

Ook als de druk hoog is ben je bij Werken in de Kempen aan het juiste adres. Je kunt er namelijk altijd voor kiezen om onze diensten van de vacaturesite én recruitment te combineren! Zo zet jij alle mogelijke hengels uit voor het vinden van jouw nieuwe medewerkers. Mocht er iemand worden aangenomen via ons recruitmentteam, dan krijg je de kosten van de vacaturesite zelfs deels teruggestort. Je maakt dus niet onnodig extra kosten. 

Benieuwd hoe dit werkt? Neem contact met ons op

Hoe bepalen jullie de doelgroep bij een 3-fasen campagne?

Voordat wij aan de gang gaan met het opmaken van de campagne komen we een keertje langs. Tijdens deze afspraak gaan we niet alleen foto's maken van de functie en het bedrijf, maar gaan we jou ook diverse slimme vragen stellen, welke uiteindelijk moeten leiden tot een goede vacaturetekst en een goed inzicht in de gewenste doelgroep. Deze antwoorden matchen we met de diverse targeting opties binnen de verschillende kanalen om uiteindelijk tot jouw ideale doelgroep te komen.

chatbot-img