Werkgevers
0

DE 3-FASEN CAMPAGNE: MAXIMALE BEREIK BIJ DE JUISTE DOELGROEP

Succesvolle werving begint met het uithangen van de juiste 'hengels' op de juiste plekken. Met de 3-fasen campagne zorgen we ervoor dat jouw vacature maximaal in beeld komt bij de juiste doelgroep op diverse kanalen.

 

 

3-fasen campagne

DE 3-FASEN CAMPAGNE IS DÉ MANIER OM...

Geschikte kandidaten te bereiken voor jouw vacature;

Personeel te werven met een professionele aanpak;

Jouw bedrijf écht te laten zien. In beeld en woord;

Je employer branding te versterken;

Je bedrijf en vacature optimaal onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep.

man bij bus

OVERTUIGEN MET ECHTE VERHALEN VAN ECHTE MENSEN

De huidige krappe arbeidsmarkt maakt het steeds moeilijker om mensen te vinden. Daarom is het essentieel om jouw bedrijf écht te laten zien. Kandidaten overtuigen met echte verhalen van echte mensen.

Met een standaard vacature voor cliché termen haal je het gewoon niet meer. Om de juiste kandidaten te trekken moet je het échte verhaal vertellen. En wie kunnen dat nu beter dan de mensen die bij jouw werken? Daarom ligt in de 3-fasen campagne de focus op het bereiken van de juiste doelgroep met echte beelden en echte teksten. Want dat is wat een potentiële kandidaat écht kan overtuigen om bij jou te solliciteren.

Neem contact met ons op
3 fases

DE 3-FASEN CAMPAGNE: EEN BEWEZEN METHODIEK

Het succes van een vacature hangt niet alleen af van de kwaliteit. De presentatie is net zo belangrijk. Daarom hebben wij de 3-fasen campagne ontwikkelt. Volgens een bewezen methodiek vertellen we jouw verhaal aan potentiële kandidaten. Van begin tot eind met onze 3 fases: Kennis maken, verleiden en actie.

man met camera

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Een uitgebreide online campagne;

Professionele foto’s van jouw werknemers in het werkveld;

Een slim uitgeschreven vacature, die wij persoonlijk komen ophalen;

Eventueel een uitbreiding van de campagne met een vacature video om je employer branding nog meer te versterken;

Een campagnebudget verdeeld over diverse online kanalen die passen bij jouw doelgroep. Denk aan: Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, Google Ads en Indeed.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP


OOK ZO'N 3-FASEN CAMPAGNE? WE DENKEN MET JE MEE! 

Bij Werken in de Kempen gaan we graag met je in gesprek. Samen bekijken we welke 3-fasen campagne het beste aansluit op jouw vacature. 
Eventueel komen we bij je langs om alles rustig door te nemen.


€ 2.499,- vanaf prijs

maak een afspraak  

 

Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Wat is een 3-Fasen Campagne?

Kort gezegd is een 3-Fasen Campagne een campagne verdeeld over diverse kanalen (zoals Social Media, Google Ads en Indeed) waarbij we kandidaten in 3 fases door het verhaal van de vacature meenemen. De drie fases hierin zijn: Kennis maken, verleiden en actie. In elke fase spelen we in op het onderbewuste van jouw potentiële kandidaten, met het uiteindelijke doel om ze te laten converteren richting een sollicitatie. 

Hoeveel bereik creëer je met een 3-Fasen Campagne?

Het bereik van een 3-Fasen Campagne is volledig afhankelijk van jouw wensen en eisen als werkgever. Hoe lichter het profiel met minder eisen hoe groter het bereik kan worden. Ben jij echter op zoek naar een senior met jarenlange ervaring in zeer specifieke details dan is het bereik weer lager. Het voordeel is echter dat we dus ook per getargete persoon weer meer kunnen bereiken. Het aantal ligt gemiddeld tussen de 20.000 en 150.000 bereikte personen.

Wil je cijfers van jouw potentiële doelgroep? Stuur een mailtje naar sales@werkenindepeel.nl of bel 0492 313 010 en wij voorzien je graag van de nodige informatie.

Hoe bepalen jullie de doelgroep bij een 3-Fasen Campagne?

Voordat wij aan de gang gaan met het opmaken van de campagne komen we een keertje langs. Tijdens deze afspraak gaan we niet alleen foto's maken van de functie en het bedrijf, maar gaan we jou ook diverse slimme vragen stellen, welke uiteindelijk moeten leiden tot een goede vacaturetekst en een goed inzicht in de gewenste doelgroep. Deze antwoorden matchen we met de diverse targeting opties binnen de verschillende kanalen om uiteindelijk tot jouw ideale doelgroep te komen.

Wat zijn de 3 fases van een 3-Fasen Campagne?

Binnen de 3-fasen Campagne hanteren we drie fases die uiteindelijk moeten leiden tot een conversie. De drie fases zijn:

  1. 1. Kennis Maken
    In deze fase maken we potentiële kandidaten bewust van het bestaan van de vacature. Met foto's van het werk laten we zien waar jullie bedrijf voor staat en over welke USP's zowel het bedrijf als deze specifieke vacature beschikt.
  2. 2. Verleiden
    In fase 2 laten we jullie eigen medewerkers aan het woord. Een stukje ‘social proof’ waarmee we vertrouwen scheppen in het bedrijf en de potentiële kandidaat een duidelijk beeld geven van de bedrijfscultuur. Ook laten we gericht zien welke vacature er open staat.
  3. 3. Actie

    In fase 3 enthousiasmeren we de potentiële kandidaat gebiedenderwijs om direct actie te ondernemen. Dit is de laatste kans om te solliciteren. Hierdoor creëren we urgentie om te reageren.

Welke extra's kan ik inzetten om mijn 3-Fasen Campagne nog beter te maken?

In onze 3-fasen campagne strategie maken we gebruik van een aantal vaste kanalen en een aantal optionele extra's. In overleg met de klant kijken we waar de potentiële kandidaten zich bevinden en passen hierop de strategie eventueel aan. De vaste kanalen die we hanteren zijn Facebook/Instagram, Google Ads en Indeed. Dit zijn de kanalen waarop we het meeste bereik en conversies kunnen halen voor de gemiddelde doelgroep. Daarnaast kijken we ook of het rendabel is om de campagne te verdelen over andere kanalen als LinkedIn, YouTube of wellicht zelfs TikTok en Twitch.

Op sommige kanalen is het interessanter om video te gebruiken in plaats van afbeeldingen, in overleg met jou zullen we tegen een meerprijs een professionele vacature video maken.

chatbot-img