Maak kennis met Kiki: vrolijke aanwinst van het marketingteam

Roeli Borrenbergs

Roeli Borrenbergs

Geplaatst op

2 minuten lezen

Na drie maanden verblijf in het oh zo grote Amerika ondersteunt ze nu ons Marketingteam. Dan hebben we het over Kiki. Lekker aanwezig, behalve op maandagochtend, want dan moet je natuurlijk nog bijkomen van de voetbalzondag. Wat zij allemaal doet en met welke versiertruc zij in de kantine alle jongens aan de haak slaat lees je hier.

Misschien komt de naam je wat bekend voor, want Kiki is niet de eerste Borrenbergs bij Werken in de Regio. Toen zij op zoek was naar een nieuwe uitdaging dacht ik dat we haar hulp hier wel eens goed konden gebruiken en dat was ook zo. Als je dan aan Kiki vraagt wat ze precies moet doen elke dag zegt ze: “Alles waar Roeli geen tijd voor heeft”. Toch handig als je ergens je zooi over de schutting kan gooien… nee grapje, ik geef het netjes aan natuurlijk.

Wat was je slimste afkijkactie op school?

“Dat is vraag nummero uno” begint de opname. Deze internationale chicka’s (Kiki en onze Laura Kolen) trappen het interview op zijn Spaans af. Gelijk begint Kiki te ratelen, want afkijken, dat deed ze nogal is. En daar had ze dan ook zo haar trucjes voor. Al op de basisschool had Kiki haar afkijkbriefje al klaarliggen op de verwarming waar ze dan net op kon spieken. Zoals ze zelf al zegt: “jong geleerd is oud gedaan”.

Gelukkig was ze niet de enige. Want aan Laura haar reactie te merken, kon zij er vroeger ook wel wat van.

Wat zou je echt nog een keer willen doen?

Het liefst doet onze Kiek -zoals ze hier op kantoor al wordt genoemd- gewoon alles. “Zo weet ik tenminste ook of ik het leuk vind.” Niet voor niks dat ze met haar pedagogische achtergrond is even wat van de marketing komt proeven.

Maar reizen staat dan toch nog wel op haar bucketlist. Niet één lange reis: “met je grote rugzak op een boot” zegt Laura. “Mij niet bellen” zegt Kiki gelijk. “Ik word knettergek en diegene met wie ik reis waarschijnlijk ook van mij” lacht ze daarna.

Welke smoes gebruik je als je ergens niet heen wil gaan?

Als je Kiki kent, dan zal het antwoord hierop geen verrassing zijn. Aan smoesjes doet ze namelijk niet. “Als ik geen zin heb, dan zeg ik dat gewoon eerlijk.” Lekker makkelijk, iemand die zegt waar het op staat.

Wat is je versiertruc?

Als je het hebt over ergens niet omheen draaien, dan heb je het over Kiki haar versiertruc. “Ik schrijf altijd gewoon mijn nummer op een bierviltje en dan geef ik die aan de jongen die ik leuk vind.” Die truc heeft dan ook meerdere successcenario’s opgeleverd kan ze vertellen.

Al heeft ze er nog geen vriendje aan overgehouden. Misschien kunnen we daarvoor nog een leuke campagne opstarten: Zoek jij een spontane meid die niet op haar mondje gevallen is? Solliciteer direct!

Zo… dat was ie dan weer

Nu ben jij weer een beetje wijzer over wie onze marketingtoppers is komen helpen. Denk jij ook een aanvulling te kunnen zijn op dit team? Check dan snel de vacatures of kom gezellig stagelopen!

Check alle vacatures

 


Roeli Borrenbergs

Geschreven door

Roeli Borrenbergs

Eventmanager