Mupa Schakelkasten - Zin in fijn werk?

Geplaatst op

2:30 minuten lezen

Zin in fijn werk? Check dan de vacature Medewerker Kabelassemblage (16-40 uur p/w) bij Mupa Schakelkasten.

Kempisch Familiebedrijf

Mupa Schakelkasten is een echt familiebedrijf: in 1991 opgericht door pa en ma Gevers en ruim 10 jaar geleden overgenomen door hun zonen Johan en Twan. Anno 2019 ontwerpen en produceren we met 45 andere collega’s allerlei soorten schakelkasten voor verschillende toepassingen en zijn we een van de grootste schakelkastproducenten van Nederland.

Johan Gevers, eigenaar: “Als familiebedrijf zijn we sterk verbonden met onze klanten, leveranciers én personeel. Daarom willen we interessante functies voor onze medewerkers creëren waarbij ze breed inzetbaar zijn, voor degenen die dat willen uiteraard. Ze mogen zelf aangeven wat ze belangrijk vinden in hun functie. Zo proberen we passende functies te maken voor elke medewerker, zodat iedereen werkt met toewijding en passie.” Miranda Van Schaijk, elektromonteur, vult aan: “Het is hier goed werken; leuke collega’s in een ontspannen Kempische sfeer. En omdat ik breed inzetbaar ben, is geen dag hetzelfde. Genoeg groeimogelijkheden dus. Ook word je goed begeleid en waar mogelijk geholpen als je ergens mee zit. Iedereen staat voor elkaar klaar.”

Johan: “Je hebt bij ons veel vrijheid; We hebben geen tijdklok en binnen je functie mag er veel."

Fijn handwerk

Momenteel zijn we op zoek naar een leergierige en ambitieuze collega voor de afdeling ‘Draadconfectie’. Als Medewerker Kabelassemblage doe je hoofdzakelijk licht productiewerk; je zorgt ervoor dat de bedrading startklaar wordt gemaakt voor de serielijn. Doordat je werkt met kleine machines en draden gaat het om fijn handwerk. Daarnaast run je op termijn de afdeling die bestaat uit drie collega’s; je zorgt voor de dagelijkse planning en dat alles goed loopt. Het gaat om een functie van 16 tot 40 uur per week waarbij de werktijden in overleg bepaald kunnen worden.

Miranda: "Bij ons kun je sowieso groeien. Ikzelf ben op de serielijn begonnen. De jeugd kan zich hier via een BBL opleiding ontwikkelen."
 

Johan: “Een specifieke vooropleiding of werkervaring is niet nodig, wel de wil om te werken en om kwaliteit te leveren. Het is prettig als je twee rechterhanden hebt, maar in principe kan iedereen het leren. We nodigen iedereen daarom ook van harte uit om tijdens een van onze inloopmomenten met ons en het werk kennis te komen maken.”

Zien wij jou op een van deze inloopmomenten?

Naast een enthousiaste Medewerker Kabelassemblage zijn we ook op zoek naar een Magazijnmedewerker voor 24 tot 40 uur per week.
Ben jij leergierig, ambitieus en heb je zin om fijn te werken bij dit Kempische familiebedrijf? Check dan de vacatures van Mupa Schakelkasten op werkenindekempen.nl.