Bij MTD zijn er mogelijkheden in overvloed

Roeli Borrenbergs

Roeli Borrenbergs

Geplaatst op

4 minuten lezen
Jan Verhoeven - Medewerker bij MTD Water

MTD Water, je kent ze wel of je kent ze niet. Maar in de wereld van water zijn zij een grote speler. Water uit de kraan tijdens een groot internationaal festival? Geen probleem! Deze projecten stampt dit bedrijf met man en macht uit de grond. Die kracht vloeit door de aders van hun werknemers en die kunnen ze nog een heleboel gebruiken!

Een bekend begrip

Jan Verhoeven, manager Engineering & Design vertelt dat hij uit Bladel komt waar Werken in de Kempen een bekend begrip is voor hem. “Werken in de Kempen is best wel groot en succesvol in de Kempen, maar wij zitten al een ruime tijd in Tilburg dus ik baalde altijd al dat we buiten de regio vielen. Op een gegeven moment zag ik dat jullie zijn gestart met Werken in de Regio en toen heb ik gelijk gebeld. Een dag later hadden we al een afspraak met Bo.” Via die weg is MTD binnengerold bij Werken in de Regio Tilburg en zijn al hun vacatures op ons platform te vinden.

Alles kan

Jan is vroeger als vakantiewerker begonnen bij MTD. “Ik heb in het magazijn gestaan, als monteur gewerkt en projecten gedraaid. Ik heb alles gezien, allesbehalve sales zo’n beetje.” Het bleef voor Jan niet alleen bij verschillende functies, maar ook was hij te vinden in verschillende landen. Hij ging van Engeland naar Zuid-Korea en is zelfs in Amerika geweest. Jan: “Je kan overal naartoe, zolang je maar wil. Je hebt zoveel mogelijkheden. Dan heb je wel wat te vertellen als je op een feestje komt.”

Zo hebben ook de monteurs van alles meegemaakt bij MTD. Zij zijn ook veel in het buitenland geweest. Doordat MTD overal ter wereld werken, komen de monteurs in heel Europa, maar ook Azië en Amerika zijn geen onbekend terrein. Jan vertelt: “Op piekmomenten helpen we elkaar. Als één van de buitenlandse vestigingen extra collega’s nodig hebben, dan zorgen we ervoor dat die daar ook komen. Dat is ook het familiegevoel wat er heerst. We zorgen dat we het samen doen.”

“We willen eigenlijk een soort van McDonalds zijn”

De internationale groei van MTD heeft te maken met het feit dat ze hun klanten overal ter wereld willen kunnen bedienen. “We willen eigenlijk een soort van McDonalds zijn. We kunnen de klant in elk land helpen met dezelfde service en type producten, maar toch is het overal net wat anders. Daardoor staat er in het buitenland soms wat anders op het menu. Want we hebben hier misschien niet de Australische BLT McMuffin, maar wel de Franse frietjes.”

Toekomst

Hoewel het bedrijf veel successen heeft gekend hebben ook zij last gehad van een corona-dipje. De evenementenindustrie is helemaal ingezakt waardoor er afgeschaald moest worden, maar nu wordt er ook weer hard aan de toekomst gewerkt. Daarom staan er nog een aantal vacatures open bij MTD. Zoals de functie Monteur, Project Engineer of Werkvoorbereider.

Solliciteren?

Zie jij het wel zitten om voor grote opdrachtgevers te werken zoals Lowlands, Defqon 1, de Formule 1 en de Olympische Spelen? Dan zit je bij MTD op de juiste plek. Maak een start aan jouw carrière en solliciteer bij dit zeer gezellige familiebedrijf! Wees snel want de eerste sollicitanten ‘druppelen’ al binnen!

Ja, ik wil solliciteren


Roeli Borrenbergs

Geschreven door

Roeli Borrenbergs

Eventmanager