Even terugblikken: Fiets naar je werk dag 2021

Roeli Borrenbergs

Roeli Borrenbergs

Geplaatst op

2 minuten lezen

Op 16 september hebben we met zoveel mogelijk mensen onze verstofte fiets uit de schuur getoverd om op de fiets naar het werk te gaan. Daarbij hadden we als Werken in de Kempen een toffe actie opgezet voor al onze klanten om op deze dag ook massaal de fiets te pakken richting het werk.

          

In de week van onze actie was er genoeg te doen. De spandoeken kwamen binnen, de donuts moesten worden besteld en alles moest nog worden rondgebracht. Maar wat was het een succes! Barbas Bellfires, Habufa Meubelen, Jasno, Boerboom Hout Groep en Redie Interieurs hebben al hun personeel opgeroepen om de fiets te pakken en die harde werkers hebben ook nog genoten van een heerlijke donut. Pak jij ook wat vaker de fiets? Wij zouden zeggen: niet zeuren, maar trappen!

Volgend jaar zijn we er gewoon weer bij tijdens Fiets naar je werk dag. Maar tot dan kun jij nog heerlijk happen, trappen en heel veel drinken met onze Vreet & Drink Fietsroute. Lekker kanen terwijl je alles meteen verbrand. Dat kun je niet afslaan toch? Download de fietstocht snel HIER!

* indicates required

 

 


Roeli Borrenbergs

Geschreven door

Roeli Borrenbergs

Content Marketeer