Onze twee eerstgeplaatste kandidaten van alweer 10 jaar geleden: Leon Jorissen en Fienie van den Berg

Lieke van Loon

Lieke van Loon

Geplaatst op

3 minuten lezen
Jubileum Boerboom en Buzzi space medewerkers

We bestaan alweer 10 jaar! Dat besef zet je toch wel tot nadenken; jeetje wat is er allemaal gebeurd, wat hebben we allemaal gedaan de afgelopen 10 jaar? Zo dacht ik aan onze eerstgeplaatste kandidaten Leon en Fienie en hun verhaal van toen we net begonnen met ons ‘arbeidbemiddelingsbureau’. Ik heb er direct werk van gemaakt!

Leon Jorissen bij Buzzi Space: Van Onverwachte Start tot Sleutelfiguur

Wat een verrassing was dit. Leon had niet verwacht dat ik opeens op de stoep zou staan met een bos bloemen en een cadeautje. Heel toevallig sprak hij deze ochtend nog met een andere collega, over het feit dat ze beiden bijna 10 jaar in dienst zijn.

Leon gaf aan dat hij het zich nog heel goed herinnert. “Ik werd door Lieke gebeld op een zondag met de vraag of ik maandag langs wilde komen voor een gesprek.”

En zo herinner ik me nog goed hoe we onze allereerste kandidaat, Leon, konden plaatsen bij Buzzi Space. Ons intakegesprek vond plaats in een toen nog kale en verlaten bibliotheek in Hapert, een begin zo bescheiden dat niemand had kunnen voorspellen hoe essentieel Leon voor het bedrijf zou worden. Het was Judith Rooijackers en Ad die hem destijds interviewden, waarbij Leon in eerste instantie hoopte niet met Ad in gesprek te hoeven, om vervolgens aangenaam verrast te worden door de warmte en vriendelijkheid van Ad. Leon's reis van een bescheiden begin tot een onmisbare spil binnen Buzzi Space is werkelijk inspirerend. "Kun je geloven dat het al tien jaar is? Van een bibliotheek tot het hart van het bedrijf!"

"Hun verraste gezichten en de warmte van dat moment, daar doe ik het dan wel voor!"
 

Fienie van den Berg bij Boerboom Hout: De Spin in het Web die Alles Samenhoudt

En dan Fienie van den Berg, die als officemanager bij Boerboom Hout begon en snel het hart van het bedrijf werd. Toen ik haar bijna tien jaar geleden aan Boerboom Hout voorstelde, zochten we iemand die de veelzijdige uitdagingen van de rol aan kon. Fienie was die persoon en nog veel meer. Ze heeft bewezen een onmisbare kracht te zijn, een ware 'moeder' voor het bedrijf. "Wie had gedacht dat Fienie, de spin in het web, Boerboom Hout zo zou versterken?"

 

Een stukje waardering

Toen ik besloot Leon en Fienie te verrassen met een bezoek, bloemen en cadeaus, wilden ik niet alleen hun tienjarige jubileum vieren, maar ook onze waardering uiten voor hun toewijding en harde werk. Hun verraste gezichten en de warmte van dat moment, daar doe ik het dan wel voor!

De verhalen van Leon en Fienie laten zien hoe belangrijk verbinding en waardering binnen ons bedrijf zijn, essentieel voor groei en ontwikkeling. Geïnspireerd om dit in jouw organisatie te implementeren? Neem contact op met een van onze recruiters voor direct advies en praktische stappen om een cultuur van erkenning en verbinding op te bouwen.

Plan een vrijblijvende kennismaking


Lieke van Loon

Geschreven door

Lieke van Loon

Algemeen Directrice / Eigenaar