Wegbezuinigd? Wat een opluchting!

Tayfun van Zantvoort

Tayfun van Zantvoort

Geplaatst op

10 min minuten lezen

Je kent het vast: wakker worden met een oneindige to-do-lijst in je hoofd. Niet weten hoe je alles gedaan krijgt en een ontzettend verlangen naar meer tijd voor jezelf en je gezin.

Zo ook Lucy. Ze werkte in de zorg, maar werd wegbezuinigd. Balen, zou je denken... Maar voor Lucy was het een opluchting. Ze voelde eindelijk weer ruimte in haar hoofd en een druk viel van haar schouders. Al die verantwoordelijkheden hadden haar opgebroken.

Een half jaar nam Lucy de tijd om vrij te maken voor zichzelf, haar man, en haar zoontje van vier. Ze creëerde rust, nieuwe energie en kreeg langzaam aan weer de behoefte om aan de slag te gaan. Dit keer wél met de wens: minder uren en minder grote verantwoordelijkheden. Maar ze draaide haar hand nergens voor om!

Met die boodschap, nieuwe energie en enthousiasme kwam ze bij Lindy Luyten van Werken in de Kempen. En ja hoor voor iemand als Lucy – die overal voor open staat -  hebben wij wel een nieuwe baan!

Binnen twee weken was het namelijk al geregeld. Lucie gaat voor 16 uur per week aan de slag als productiemedewerker bij Rondeel in Wintelre. Zo komt ze én lekker buiten de deur, én heeft ze ruim tijd voor haar gezin.

Veel succes bij je nieuwe uitdaging Lucy!


Tayfun van Zantvoort

Geschreven door

Tayfun van Zantvoort

Creative Marketing Manager