Wat kost een vacatureplaatsing op Werken in de Peel?

Een vacatureplaatsing op Werken in de Peel is relatief goedkoop wanneer je het afzet tegen de kwaliteit van de vacature. Bij elke vacature die je plaatst doen wij een korte kwaliteitscheck (op onder andere SEO en discriminatie). Daarnaast plaatsen wij alle vacatures geautomatiseerd door naar Indeed.com (gesponsord), Jobbird en Google for Jobs. Hierdoor kunnen we veel extra bereik genereren op lokale vacatures. Kijk voor de actuele tarieven op de pagina met prijzen en pakketten.

Wat onderscheidt Werken in de Peel van de rest?

Werken in de Peel is een uniek platform dat geen gelijken kent. Wij combineren namelijk drie facetten met elkaar tot één arbeidsmarktplatform voor werkgevers en werkzoekenden. De drie facetten zijn een regionale vacaturesite, recruitment- of uitzendbureau en een arbeidsmarketingbureau voor werkgevers. En dit allemaal op een lokaal niveau voor de Brabantse Peel en omgeving. Ook op ieder individueel product onderscheiden wij ons van de rest. Wil je hierover meer weten? Neem dan contact met ons op! 

Contact voor werkgevers

Op welke kanalen plaatst Werken in de Peel zijn vacatures door?

Buiten ons eigen platform plaatst Werken in de Peel ook nog zijn vacatures door op andere platformen. Dit is ons eigen platform 'Werken in de Regio' en daarnaast plaatsen we door op Indeed (gesponsord), Jobbird en Google for Jobs.

Voor welke gemeentes is de vacaturesite van Werken in de Peel?

Werken in de Peel is een regionaal platform voor de Brabantse Peel. Wij hanteren hierin onze eigen definitie die bestaat uit de volgende gemeentes (alfabetisch):

  • Asten
  • Deurne
  • Geldrop-Mierlo
  • Gemert-Bakel
  • Helmond
  • Laarbeek
  • Someren

Dit betekent zeker niet dat vacatures buiten deze gemeenten niet ingevuld raken op ons platform. Ook voor vacatures in bijvoorbeeld Veghel, Meijerijstad of Weert is Werken in de Peel een zeer interessant platform.

Kan ik ook stages plaatsen op Werken in de Peel?

Werken in de Peel is er zeker ook voor stageplekken in de Peel. Sterker nog! Stages plaatsen op ons platform is volledig gratis wanneer je kiest voor één van onze pakketten. Voor slechts een klein bedrag kun je vacatures plaatsen, ben je het hele jaar door zichtbaar met je eigen bedrijfspagina én kun je dus onbeperkt gratis stages plaatsen. Meer weten over de kosten hiervan? Bel ons op 0492 313 010 of mail ons op info@werkenindepeel.nl.