Welke gemeenten vallen er allemaal onder de Peel?

De Peel kenmerkt zich door zowel een stedelijk gebied als diverse dorpsgemeentes. Hieronder staan de gemeentes die tot onze definitie van de Peel horen in volgorde van grootte. 

 • Helmond (92.000 inwoners)
  Helmond wordt niet alleen vanwege de grootte, maar ook vanwege de centrale ligging gezien als hoofdstad van de Brabantse Peel. Hieronder vallen de plaatsen Helmond en de voormalige dorpen Stiphout, Mierlo-Hout en Brouwhuis.
  > Bekijk vacatures van Helmond
 • Geldrop-Mierlo (40.000 inwoners)
  Hieronder vallen de plaatsen Geldrop, Mierlo en Hoog Geldrop (wordt inmiddels gezien als bebouwde kom van het dorp Geldrop).
  > Bekijk vacatures van Geldrop-Mierlo
   
 • Deurne (33.000 inwoners)
  Onder Deurne vallen de volgende dorpen: Deurne, Liessel, Vlierden, Neerkant en Helenaveen. 
  > Bekijk vacatures van Deurne
   
 • Gemert-Bakel (31.000 inwoners)
  De gemeente Gemert-Bakel kent maar liefst 7 dorpen die samen de gemeente vormen, namelijk: Gemert, Bakel, Handel, Milheeze, De Mortel, De Rips en Elsendorp.
  > Bekijk vacatures van Gemert-Bakel
   
 • Nuenen, Gerwen en Nederwetten (23.500 inwoners)
  Wellicht één van de langste gemeentennamen van Nederland die exact vertelt welke plaatsen er onder deze gemeente vallen, namelijk Nuenen, Gerwen en Nederwetten dus.
  > Bekijk vacatures van Nuenen, Gerwen en Nederwetten
   
 • Laarbeek (23.000 inwoners)
  Laarbeek is de enige gemeente in de Peel die een aparte naam heeft gekregen en niet is vernoemd naar één van haar dorpen. Dit zijn namelijk: Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Lieshout en Mariahout.
  > Bekijk vacatures van Laarbeek
   
 • Someren (20.000 inwoners)
  Slechts 2 dorpen vallen onder de gemeente Someren, dat wel 20.000 inwoners kent. Deze dorpen zijn Someren en Lierop.
  > Bekijk vacatures van Someren
   
 • Asten (17.000 inwoners)
  De kleinste gemeente van de Peel is de gemeente Asten met zijn drie dorpen Asten, Ommel en Heusden.
  > Bekijk vacatures van Asten

Mijn dorp in de Peel staat niet op deze pagina, zijn er wel vacatures?

Op deze pagina staan enkel de grootste plaatsen in de Peel vernoemd. Wil je een volledig overzicht van alle vacatures, dan kun je altijd kijken naar het vacatureoverzicht en vanuit hier zoeken naar jouw eigen dorp. Door de straal van de vacatures laag in te stellen zie je de vacatures die bij jou op fietsafstand liggen.

Op deze pagina staan enkel de grootste plaatsen in de Peel vernoemd. Wil je een volledig overzicht van alle vacatures, dan kun je altijd kijken naar het vacature overzicht en vanuit hier zoeken naar jouw eigen dorp. Door de straal van de vacatures laag in te stellen zie je de vacatures die bij jou op fietsafstand liggen. Wil je direct naar de vacatures van jouw plaats (en daarom heen), klik dan op één van onderstaande links (alfabetische volgorde).

 

Welke werkgevers zitten er allemaal in mijn woonplaats?

Om te zien welke werkgevers er allemaal in jouw eigen dorp en omgeving zitten moet je op de pagina 'vacatures per werkgever' even het filtermenu openen door te drukken op 'Filters Tonen'. Onderaan de pagina staat de optie om te zoeken op plaatsnaam. Vul hier je eigen woonplaats in, pas hierop de gewenste straal vanaf jouw woonplaats aan en druk op 'doorzoek organisaties'. Om het makkelijker te maken zou nog de resultaten nog kunnen sorteren op 'afstand' om het nog specifieker te maken. 

Ik woon buiten de Peel. Kan ik wel solliciteren op Werken in de Peel?

Jazeker! Werken in de Peel is er om bedrijven en vacatures in de Brabantse Peel inzichtelijk te maken. Dit betekent gelukkig niet dat mensen van buiten de Peel hier niet mogen solliciteren. Sterker nog, ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Maak sowieso een account aan op onze website en geef daarbij aan ook bemiddeld te willen worden. Dan gaan onze recruiters voor je kijken of we een geschikte vacature hebben voor jou in deze regio.