Zelf werven: hier mag je 't zelf weten

Wil jij graag zelf aan de slag met het invullen van je vacature? Dan is het in de eerste plaats van belang dat potentiële kandidaten jouw vacature gevonden krijgen. De beste plek om dat te doen is natuurlijk daar waar jouw toekomstige medewerker zich bevindt. En laat dat nou precies hier zijn. Online en in de regio.  

Mogelijkheden van online werven

Op onze vacaturesite staan alle vacatures in de Kempen verzameld. Door Kempische bedrijven, voor Kempische werkzoekenden. Wist je dat we dagelijks zo’n 1.300 unieke bezoekers trekken? Wij durven wel te wedden dat jouw nieuwe medewerker daarbij zit. Zet jouw vacatures online en bereik duizenden potentiële kandidaten uit de regio. Zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen. Je vacature wordt bovendien doorgeplaatst op Indeed.nl. 

Een vacature plaatsen?

Het plaatsen van je vacature op onze site is een slimme eerste zet. Wil jij echter snel maximaal bereik geven aan je vacature? Adverteer dan op meerdere kanalen en geef een stevige boost aan het bereik van je vacature met onderstaande mogelijkheden. 

Met al die opties is er altijd een weg die bij jou past. Zo komen de juiste kandidaten op jouw job af.

Meer nodig? Join the club

Grote kans dat jij meer dan eens per jaar een vacature hebt. Vanwege een periode met veel verloop of omdat je bedrijf aan het groeien is bijvoorbeeld. Dan is een pakket een handige optie. Hiermee kun jij meerdere vacatures plaatsen én deze ook nog eens extra onder de aandacht brengen.

Plus: je profiteert van nog veel meer voordelen met een pakket. Zo ben je altijd vindbaar met je eigen bedrijfspagina. Kun je gratis stages plaatsen, vacatures aanmerken als topvacatures en krijg je korting op evenementen. En maak je onderdeel uit van een netwerk van lokale mensen – zowel bedrijven als werkzoekenden. Keileuk, toch?!

Bekijk de pakketten