Werkgevers
0
vacature plaatsen op vacaturesite

GA ZELF OP ZOEK NAAR NIEUW PERSONEEL

Plaats jouw vacature op Werken in de Kempen en bereik duizenden werkzoekenden in de Kempen. Voor extra bereik wordt je vacature ook nog eens doorgeplaatst op onder andere Indeed. Zo vind je zelf de juiste kandidaat voor jouw vacature!


 

Jouw vacature komt 30 dagen online en gemakkelijk te verlengen
als dit nodig is! 

Gemiddeld 52.300 bezoekers en 520 sollicitaties per maand

Beheer eenvoudig je sollicitanten vanuit jouw persoonlijke account

 

Plaats nu je vacature   Check onze tarieven

man laptop

MEERDERE VACATURES PLAATSEN?

Heb je meerdere openstaande vacatures? Check dan onze pakketten en profiteer van de vele voordelen.

Hoe groter het pakket, Hoe groter jouw
voordeel

Vacatures worden doorgeplaatst op Indeed
en Google for Jobs

Boost jouw vacature op sociale media


 

Krijg kortingen op onze diensten, promotie
en evenementen
Bekijk de pakketten

GEEF JOUW VACATURE EEN BOOST

topvacature

Topvacature

Meer zichtbaarheid voor jouw vacature? Maak dan gebruik van de topvacature functie! Hiermee kom je altijd bovenaan te staan op onze vacaturesite, wat leidt tot gemiddeld zo'n 34% meer verkeer op je vacature!

Plaats je vacature
social boost

Social boost

Je bent vast wel eens een advertentie tegengekomen op social media. Dit is precies wat we doen met een social boost! Jouw vacature gepromoot op Facebook en Instagram voor nog meer bereik binnen jouw doelgroep.

Plaats je vacature met social boost
recruitment

TOCH UITBESTEDEN? RECRUITMENT

De zoektocht naar nieuw personeel kan erg tijdrovend zijn. Daarom bieden wij je de hulp van ons recruitment team aan! Ze nemen de volledige werving graag van je over en vinden met hun kennis en ervaring de ideale kandidaat voor jouw vacature.

Ons recruitment team gaat in gesprek met jou én diverse werkzoekenden in de Kempen. Met sterke vacatureteksten en een goed beeld van jouw als werkgever vinden ze degene die perfect bij jouw bedrijf past. Dus ga voor een snellere invulling van jouw vacatures met ons recruitmentteam!

Meer over recruitment


MEER WETEN? PLAN EEN AFSPRAAK!

Bij Werken in de Kempen kijken we graag samen met jou naar de beste optie keuze voor jouw vacature(s). Eventueel komen we bij je langs om alles eens rustig door te nemen.


CONTACT OPNEMEN  

 

Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Deze site wordt beveiligd met reCAPTCHA. Hierop zijn de Privacy Policy en Servicevoorwaarden van Google van toepassing.

Ik wil graag werken in een bepaalde branche. Hoe vind ik deze?

Op deze pagina vind je de meeste regionale werkgevers in de Peel. Wanneer je bovenaan de pagina drukt op de grijze balk 'filters tonen' kun je daar jouw gewenste branches selecteren. Daarnaast kun je ook aangeven waar deze bedrijven zich moeten bevinden. Hoe ideaal is het bijvoorbeeld om een bedrijf te vinden in jouw eigen dorp of stad?
Klik op de bedrijven om meer te weten te komen over deze bedrijven, zoals foto's, video's of de voornaamste pluspunten van het bedrijf. Sommige bedrijven hebben zelfs een virtuele tour voor jou gemaakt die in 360 graden het hele bedrijf in beeld brengt (zoals AAE uit Helmond). 

Welke werkgevers zitten er allemaal in mijn woonplaats?

Om te zien welke werkgevers er allemaal in jouw eigen dorp en omgeving zitten moet je op de pagina 'vacatures per werkgever' even het filtermenu openen door te drukken op 'Filters Tonen'. Onderaan de pagina staat de optie om te zoeken op plaatsnaam. Vul hier je eigen woonplaats in, pas hierop de gewenste straal vanaf jouw woonplaats aan en druk op 'doorzoek organisaties'. Om het makkelijker te maken zou nog de resultaten nog kunnen sorteren op 'afstand' om het nog specifieker te maken. 

Kan ik ook virtueel rondkijken in een bedrijf?

Voor sommige werkgevers is het heel belangrijk om kandidaten goed inzicht te geven in het bedrijf waar ze gaan werken. Zij bieden daarom op hun werkgeverspagina de mogelijkheid om virtueel binnen te kijken. Zo kun je eenvoudig bijvoorbeeld al kijken op de werkvloer, de kantoorruimtes of wellicht stiekem binnenkijken op het kantoor van de grote baas. Wil je een voorbeeld van een virtuele tour, bekijk bijvoorbeeld eens de virtuele tours van AAE in Helmond of Alius in Eersel.

Hoe kan ik zien of er openstaande vacatures zijn bij de bedrijven?

Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk om binnen de filters op de 'vacatures per werkgever' pagina te filteren op openstaande vacatures. Deze feature staat wel op de wensenlijst voor later dit jaar. Houd de website in de gaten! Heb jij overigens meer wensen voor de website? Dan horen we deze graag. Stuur een mailtje naar info@werkeninderegio.nl en wij nemen het op in de wishlist.

Het bedrijf waar ik wil werken heeft geen vacatures. Kan ik ook open solliciteren via jullie website?

Elk bedrijf met een eigen bedrijvenpagina heeft de mogelijkheid gekregen om 'open sollicitaties' te ontvangen. Hiervoor klik je op het bedrijf op de pagina 'vacatures per werkgever' of op de bedrijfsnaam (boven de vacaturetitel) bij een vacature zelf. Op deze pagina vind je meer informatie over het bedrijf en vaak ook verschillende foto's en/of video's. Om een Open Sollicitatie te doen klik je op de knop 'Open Solliciteren'. Om kans te maken om ook écht aan de slag te gaan bij het bedrijf is het bij een open sollicitatie belangrijk om zoveel mogelijk informatie in te vullen. 

Ik wil graag een vraag stellen (over een vacature) aan het bedrijf. Hoe kan ik dit doen?

Elk bedrijf met vacatures of een eigen bedrijvenpagina heeft de mogelijkheid gekregen om vragen vanuit werkzoekenden te ontvangen. Heb je een vraag over een vacature, ga naar de desbetreffende vacature en druk op de 'Stel een Vraag-knop'. Anderzijds is het mogelijk om op de pagina 'Vacatures per werkgever' naar jouw gewenste bedrijf te zoeken en op de werkgeverspagina te klikken op 'Stel een vraag'. Daar kun je wat algemenere vragen stellen over het bedrijf zelf.

chatbot-img